Excite

Grote Oscarwinnares Sandra Bullock verlaat echtelijke woning

Sandra Bullock heeft maandag de echtelijke woning verlaten, nog voor naar buiten kwam dat haar man Jesse James haar bedrogen zou hebben met camgirl Michelle McGee. Ook heeft de actrice ‘wegens omstandigheden’ een aantal verplichtingen afgezegd.

Hierdoor lijkt het er alle schijn van te hebben dat James inderdaad vreemd is gegaan. En hoewel de van top tot teen getatoeëerde camgirl misschien een wat vreemde keuze lijkt, is deze zeker niet onmogelijk. Voor James met Sandra Bullock trouwde, was hij namelijk getrouwd met Janine Lindemuller, een pornoster die eveneens regelmatig een tatoeage laat zetten.

Het nieuws werd naar buiten gebracht door McGee zelf. Zij beweerde maandenlang een affaire te hebben gehad met Jesse James. Ze noemde hem haar ‘Vanilla Gorilla’, vanwege het feit dat hij erg goed geschapen was. Verder wist ze verschillende pikante details te noemen over hun relatie. James was degene die haar benaderde met de vraag om privé contact op te nemen. Toen ze elkaar een week later voor het eerst zagen, eindigden ze direct in bed.

Voor Sandra moet dit nieuws als een grote schok komen. Eerder bedankte ze hem nog uitvoerig tijdens de uitreiking van de door haar gewonnen Golden Globe. Er wordt inmiddels zelfs al gesproken van de ‘Curse of the Academy Award winners’, omdat ook Kate Winslet, zelf winnares, enkele dagen geleden aangaf dat er een einde was gekomen aan haar huwelijk met regisseur Sam Mendes.

Afbeelding: Flickr account Made In Hollywood

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021