Excite

Guus Meeuwis combineert voetbal en gezelligheid

Wie van Brabantse gezelligheid houdt, kent Guus Meeuwis. Lekkere, vrolijke deuntjes van de volkszanger uit het zuiden laten vele fans altijd meedeinen. En zijn ballads zijn natuurlijk ook schitterend. Momenteel is Guus Meeuwis bezig met een tour langs Nederlandse stadions. Vorig weekend speelde hij 'uit' in Heerenveen voor dolenthousiaste fans in het Abe Lenstra stadion. Vanavond trapt hij de thuiswedstrijd af in Eindhoven. Met maandag een bijzonder concert. Met alle fans zal hij voorafgaand aan het concert in het PSV-stadion de wedstrijd Oranje - Denemarken bekijken.

Guus Meeuwis houdt van muziek, houdt van zijn fans en houdt van volle stadions in Brabant, maar hij houdt ook van voetbal. Het WK is aan hem en zijn band goed besteed. Prachtig natuurlijk als de volkszanger zijn twee grootste liefdes kan combineren. Heerlijk met de fans naar, hopelijk, een goede wedstrijd van het Nederlands team kijken en vervolgens het feestje afmaken met een groots concert. Groots met een zachte G, zoals de titel van de tour dan ook is. Het is uiteraard wel te hopen dat Nederland wint, anders zal Guus extra hard zijn best moeten doen om het publiek weer in stemming te krijgen.

Voor Guus Meeuwis is het overigens een bijzondere concertreeks in Eindhoven. Het is het vijfde jubileum van de band in het PSV-stadion, wat natuurlijk reden is voor een extra groot feest. Bovendien is het vijftien jaar geleden dat Guus Meeuwis met zijn band Vagant uit de collegebanken getrokken werd om op te gaan treden. Toentertijd zou hij het niet geloofd hebben, als je hem verteld had dat hij in 2010 een vol stadion zou trekken met mensen die met hem naar voetbal willen kijken en feest willen vieren. Het gaat hem echter wel lukken. Aanstaande maandag viert Guus Meeuwis feest met Oranje!

Afbeelding: Telegraaf.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021