Excite

Guus Meeuwis organiseert concert op ledendag BNN

Guus Meeuwis zal binnenkort een concert organiseren voor BNN. Hij beloofde eerder dat hij zou optreden als BNN de grens van 300.000 leden zou passeren. De deadline was 1 april maar intussen zijn er al meer dan 300.000 leden. Het concert zal deel uitmaken van een ledendag en zal in het Philipsstadion in Eindhoven worden georganiseerd.

Guus Meeuwis, de populaire zanger uit Tilburg, kijkt uit naar het stadionoptreden. Hij draagt BNN een warm hart toe. Naast het beloofde concert, zal BNN ook meer zendtijd krijgen met hun 300.000 leden. De eerste uitgebreide zendtijd zal gebruikt worden om het concert uit te zenden. Wanneer Guus Meeuwis zal optreden voor BNN, is nog niet bekend.

Nieuwe wetgeving belooft verandering te brengen in het medialandschap en BNN anticipeert daarop. Er zal geen onderscheid meer worden gemaakt tussen A- en B-omroepen, het budget zal volledig afhangen van het aantal leden. Vanaf 150.000 leden krijgt eender welke omroep een basisbudget. Haalt de zender meer leden binnen, dan wordt het budget vergroot. BNN garandeert voor zichzelf op deze manier een vaste plaats tussen de gevestigde omroepen.

Afbeelding:Wikimedia

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020