Excite

Guy Ritchie spreekt over huwelijk met Madonna

Drie jaar na de geruchtmakende scheiding heeft Guy Ritchie eindelijk het stilzwijgen doorbroken. Van 2000 tot 2008 mocht hij zich de echtgenoot van Madonna noemen, maar uiteindelijk was de scheiding voor Ritchie onontkoombaar. Makkelijk was het niet, maar hij heeft absoluut geen spijt ooit met Madonna in het huwelijksbootje te zijn gestapt.

Leek wel een soapserie

In 2000 gaven Madonna en Guy Ritchie elkaar het jawoord. Na een voor Hollywood begrippen lang huwelijk van negen jaar kwam er een einde aan de turbulente relatie: "Mijn huwelijk met Madonna leek wel alsof ik in een soapserie stapte die toch lang heeft geduurd. Ik zal er tien jaar later ongetwijfeld vloeiender over kunnen spreken. Al heb ik zeker heel wat van Madonna geleerd," zo zei Ritchie.

"Ik heb genoten van mijn eerste huwelijk, laat dat duidelijk zijn," citeert demorgen.be Guy Ritchie. De regisseur van onder andere Snatch and Rock 'n Rolla vertelt zielsveel van zijn kinderen te houden. Samen met Madonna schonk hij het leven aan Rocco, nu 11 jaar oud, en adopteerden ze David, 6. Inmiddels heeft Ritchie met zijn nieuwe vriendin, het model Jacqui Ansley, opnieuw een zoon gekregen.

Nieuwe vlam

Ook voor Madonna hield het leven niet op na de scheiding. Ze heeft een relatie met de 24-jarige Brahim Zaibat en in 2009 adopteerde ze een meisje uit Malawi: Mercy James. De Queen of Pop is nog altijd de best verkopende vrouwelijke artiest ter wereld. En hoewel de scheiding vervelend was, pikte Guy Ritchie natuurlijk wel een graantje van het succes mee: "Ik was best gelukkig dat de hele ervaring snel ging op het einde. Met andere woorden, ik ben blij dat ik geld gemaakt heb." Ongebruikelijk om dat zo te zeggen, maar wel eerlijk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020