Excite

Guy Ritchie verpest film door scheiding met Madonna

De film-productie maatschappij Warner Brothers dwingt Guy Ritchie om meerdere scènes van de Sherlock Holmes film helemaal opnieuw op te nemen.

Guy Ritchie, die de regisseur van de film is, werd op het matje geroepen, omdat de scènes volgens Warner Brothers niet aan de verwachtingen voldoet. Eén van de scènes wordt zelfs belachelijk genoemd. Guy Ritchie is kwaad dat hij de scènes opnieuw moet doen en vijf weken voor niets heeft gewerkt. Er heeft veel tijd in gezeten en nu de productiemaatschappij niet tevreden is, zal er nog veel meer tijd en geld in de film gestoken worden.

De schuld wordt gelegd bij zangeres Madonna, de ex van Guy Ritchie. Er gaan geruchten rond dat de regisseur door de scheiding was afgeleid en meer met privé-zaken bezig was dan met zijn werk. Er wordt gezegd dat het privé-leven geen goed heeft gedaan voor zijn werk. Guy Ritchie gaat niet in op deze geruchten.

Het is nu maar afwachten of de film op tijd af is voor de geplande datum in november. Ook moeten de bekende sterren die in de film spelen weer worden teruggehaald. Het gaat dan om acteurs waaronder Jude Law en Robert Downey Jr. Het terughalen van de acteurs zal aardig wat geld kosten, daarnaast moeten ze ook beschikbaar zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020