Excite

Guy Ritchie woont samen met model

%%IMGG1%%

De relatie tussen Guy Ritchie en zijn vriendin Jacqui Ainsly neemt serieuze vormen aan. Volgens Ainsly woont het stel sinds kort samen in Londen. Er zijn zelfs al prille plannen voor gezinsuitbreiding.

‘Ik woon samen met Guy in Marylebone in Londen,’ aldus Ainsly. ‘Ik geloof niet dat er echt een officieel moment was – geen enorme conversatie of zo – we wilden gewoon tijd met elkaar doorbrengen en ik was daar altijd al en ook ’s avonds na mijn werk, dus het gebeurde eigenlijk gewoon.’

Op de vraag of het stel van plan is om nog meer serieuze stappen in hun relatie te ondernemen, wilde het model geen antwoord geven. Wel liet ze weten dat ze dergelijke stappen in de toekomst wel wil maken, doelend op het moederschap.

‘Ik weet al sinds ik heel klein was dat ik mama wil worden en kinderen wil. Familie is ontzettend belangrijk voor me en natuurlijk denk ik daar over na, maar ik ben nog steeds redelijk jong en ik wil niets overhaasten.’

De 42-jarige regisseur en het 29-jarige model leerden elkaar twee jaar geleden kennen op een feestje. Nadat ze in maart van 2010 begonnen te daten, werd hun relatie al snel serieus.

De steenrijke Ritchie heeft al kinderen. Uit zijn huwelijk met Madonna heeft hij een zoon, de 9-jarige Rocco. Hij is ook de vader van haar geadopteerde zoontje David, uit Malawi.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020