Excite

Gwyneth Paltrow en Chris Martin gaan scheiden

  • Foto
  • © Getty Images

Na ruim tien jaar huwelijk is het einde gekomen voor powerkoppel Gwyneth Paltrow en Chris Martin. De actrice en frontman van Coldplay gaan uit elkaar. Ze maakten het nieuws zelf bekend via de lifestyle website van Gwyneth Goop.com. Direct daarna lag de site er een paar uur uit.

“Met veel verdriet laten we weten dat we hebben besloten te gaan scheiden,” schrijven Gwyneth Paltrow en Chris Martin in de verklaring. “We hebben er een jaar lang hard aan gewerkt, soms samen, soms apart, om te zien waar we samen staan. We kwamen tot de conclusie dat we veel van elkaar houden maar ieder onze eigen weg gaan.”

Kinderen

Het powerkoppel heeft twee kinderen: 9-jarige dochter Apple en 7-jarige zoon Moses. Gwyneth en Chris benadrukken in hun verklaring dat hun scheiding niet het einde van hun gezin betekent: “We zijn en zullen altijd familie blijven en op een of andere manier zijn we nu meer dan ooit met elkaar verbonden. Eerst en vooral zijn we ouders van twee fantastische kinderen.”

Privacy tijdens scheiding

Gwyneth Paltrow en Chris Martin leerden elkaar in 2002 kennen na een Coldplay concert. In 2003 gaven ze elkaar in het geheim het ja-woord. Paltrow verkaste voor haar man naar Engeland, waar ze bijna tien jaar samen woonden. Amper een jaar geleden maakte het gezin de oversteek naar de Verenigde Staten. Nog geen maand geleden kochten de actrice en haar man een huis in Malibu, na ruzie met de buren over een verbouwing.

Paltrow en Martin vragen om respect voor hun privacy tijdens de scheiding. “We hebben onze relatie steeds privé gehouden en hopen dit, nu we geen koppel meer vormen en onze kinderen in co-ouderschap willen opvoeden, ook zo te houden,” schrijven ze.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021