Excite

Halle Berry weer single

Na een relatie van vier jaar zijn actrice Halle Berry en model Gabriel Aubry uit elkaar. Over de redenen van de breuk is weinig bekend. De twee hebben samen een dochter.

Berry en Aubry leerden elkaar vier jaar geleden kennen en hadden eigenlijk direct een match, ondanks het leeftijdsverschil. De nu 34-jarige Aubry en 43-jarige Berry slaagden er echter niet in hun relatie levend te houden; de twee hebben afgelopen week besloten om uit elkaar te gaan.

Aubry legde een verklaring af aan de pers en gaf aan dat Halle voor hem altijd één van de meest bijzondere én mooiste mensen was die hij kende en dat hij zeker weet dat de twee altijd een goede, liefdevolle relatie zullen houden. Op dit moment zijn ze echter uit elkaar.

Volgens bekenden van het stel is de relatie echter al maanden voorbij en zou de actrice Aubry allang het huis uit gezet hebben. Zij vond namelijk dat ze veel harder voor de relatie werkte dan hij dat deed en daarom was het tijd afscheid te nemen.

Dit bericht zou ook bevestigd zijn door een woordvoerder van de actrice, die zou hebben aangegeven dat de twee al even uit elkaar zijn, maar omwille van hun dochter goede vrienden blijven. Halle’s prioriteiten liggen op dit moment dan ook bij de 2-jarige Nahla en ze doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het meisje gelukkig en gezond kan opgroeien.

Afbeelding: Flickr account CarbonNYC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021