Excite

Hans Breukhoven wilde Connie terug

De scheiding van Hans en Connie Breukhoven was vorig jaar een behoorlijk drama: hoewel de twee alles achter gesloten deuren uitvochten, werd al vrij snel duidelijk dat Connie meerdere malen door Hans bedrogen was. Na de scheiding werd Hans dan ook al verschillende keren gespot met andere vrouwen. Hij ontkende relaties met die vrouwen altijd. Dat die ontkenning waarschijnlijk inderdaad terecht was, bleek deze week tijdens een interview op Radio 2.

Connie werd voor een radioprogramma geïnterviewd en vertelde tijdens dat gesprek dat haar ex-man haar al een aantal keer opnieuw ten huwelijk had gevraagd. Connie heeft echter alle keren resoluut ‘nee’ geantwoord. Ze was 22 jaar getrouwd met Hans en denkt wel te weten waarom hij haar steeds opnieuw ten huwelijk vraagt. Waarschijnlijk weet hij nu pas wat hij mist, aldus de zangeres.

Zelf heeft Connie, ook wel bekend als Vanessa, geen reden om weer opnieuw met Hans te trouwen, wat haar betreft is het huwelijk voorbij en naar eigen zeggen gaat het haar ook weer helemaal voor de wind. Ze heeft een nieuwe cd uitgebracht en geeft aan dat haar leven weer in balans is. Ook heeft ze weer goed contact met haar kinderen; de onderlinge verhoudingen waren een aantal jaar terug ernstig verstoord. Ondanks de scheiding blijft Connie wel de naam ‘Breukhoven’ voeren. Ook heeft ze een aanzienlijk deel van hun gezamenlijke fortuin kunnen houden.

Afbeelding: Flickr account thms.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020