Excite

Hans Klok is eenzaam

Hans Klok heeft het moeilijk als single. De illusionist heeft de break met zijn ex-vriend James Harwood nog steeds niet verwerkt, zo zegt hij in het Algemeen Dagblad. Hans Klok voelt zich verschrikkelijk alleen. “Er gaat geen uur voorbij dat ik mijn ex-vriend niet mis. Diep in mijn hart ben ik vreselijk eenzaam,” zegt de illusionist.

Australische danser

Hans Klok had vijf jaar een relatie met de Australische danser James Harwood. Afgelopen zomer maakte de 19 jaar jongere ex-vriend van Hans Klok een einde aan de relatie. James zag het niet zitten om jaren te reizen met de zo succesvolle illusionist. Hans Klok kan er maar moeilijk mee omgaan. “James blijft maar door mijn hoofd spoken,” zegt Klok over Harwood. Zijn carrière op een laag pitje zetten voor de liefde is voor Hans Klok geen optie. “Ik ben al zo'n dertig jaar getrouwd met magie. Dat alles gooit niemand zomaar overboord voor de liefde.”

Liefdesverdriet

Hans had graag gewild dat omgaan met liefdesverdriet net zo makkelijk was als een goocheltruc. Helaas blijft James in zijn gedachten rondspoken. “Hét bewijs dat ik nog steeds van die jongen houd. Hoe makkelijk ik ook een paar beeldschone assistentes in het niets laat verdwijnen, James uit mijn hoofd wegtoveren is en blijft onmogelijk. Want mijn relatie met hem, en liefde voor hem was echt, geen illusie.”

Onwaarschijnlijk

Het is onwaarschijnlijk dat de oude relatie weer nieuw leven in wordt geblazen, maar Hans Klok sluit niet uit dat ze elkaar weer gaan zien. Voorlopig is hij nog erg druk met zijn nieuwe show The Houdini Experience. Een nieuwe liefde zit er dan ook even niet in. “Leuke mannen staan zeker niet voor mij in de rij,” vindt Hans. “Misschien ben ik wel te bekend. En zien kerels mij als die onbereikbare, ietwat ijdele man met dat wapperende ventilatorhaar.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020