Excite

Harry Potter acteur betrapt met cannabis

Jamie Waylett had het eigenlijk allemaal wel goed voor elkaar. De acteur speelde in alle Harry Potter films en was dus financieel goed voorzien. Aangezien hij nog maar negentien jaar oud is, doe je het dan gewoon goed. Maar negentien jaar oud betekent ook dat je nog wel eens wil experimenteren met de geneugten van het leven.

Vanwege verdacht rijgedrag is Jamie Waylett aangehouden toen hij met zijn Audi aan het toeren was. In de auto vond de politie acht zakjes wiet. Meteen werd thuis in zijn kamer naar meer wiet gezocht. Dat was niet moeilijk te vinden, de tien planten stonden onder felle lampen, naast zijn DJ-set en zijn Playstation. De planten zouden meer dan tweeduizend pond waard zijn.

Je zou zeggen dat Jamie Waylett iets heeft om zich voor te schamen. Maar beschamender voor hem is waarschijnlijk dat de wereld er nu achter komt dat de pestkop van Harry Potter nog gewoon thuis woont bij zijn moeder. Gelukkig voor hem veranderd zijn woonsituatie wellicht binnenkort. Voor het bezit van drugs kan de acteur zo'n veertien jaar gevangenis tegemoet zien. Dat klinkt beter dan thuis bij je moeder wonen en hij is dan nog net op tijd vrij voor het zesentwintigste deel van Harry Potter.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020