Excite

Harry Potter wil dochters Obama rondleiden

Malia en Sasha Obama zijn zeer populair. De twee dochters van Obama, zeven en tien jaar oud, worden door allerhande beroemdheden gevraagd om leuke dingen te doen. Zo wilde zanger David Archuleta de presidentsdochters muziekles geven en bood actrice Anne Hathaway aan om op te passen als de Obama's eens een avondje uit willen.

Dochters Obama groot fan van Harry Potter

De dochters van Obama blijken groot fan te zijn van Harry Potter. Alle boeken en films van de tovenaarsleerling worden verslonden door Sasha en Malia Obama. Zoals met alles wat de twee kleine presidentskinderen is dat natuurlijk groot nieuws. En dat nieuws is weer niet zonder gevolgen.

Daniel Radcliffe wil dochters Obama rondleiden

Je zou het bijna toevallig noemen, maar Daniel Radcliffe was aanwezig bij de inauguratie van Barack Obama. De 19-jarige acteur speelt Harry Potter en doet dat ook weer voor de zevende film. Radcliffe hoorde ook het nieuws dat zijn karakter nogal populair was in het Witte Huis en beloofde prompt een rondleiding aan de dochters van Obama op de set van Harry Potter. Dus binnenkort zijn Sasha en Malia Obama te vinden op Zweinstein, met Harry Potter aan hun hand. Het leven is mooi als je vader president van de Verenigde Staten is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020