Excite

Harry Potter-acteur had seks met fans

In een interview geeft de ooit zo onschuldige Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe toe dat hij wel eens seks heeft gehad met Potter-fans. “Het is wel eens gebeurd, ja.” Het schattige bebrilde jongetje uit de Harry Potterfilms is een imago dat Radcliffe graag van zich af wil schudden nu de filmserie ten einde is gelopen.

Radcliffe was wildebras

Daniel Radcliffe vond de onenightstands met de groupies wel een beetje raar. Hij kon er niet erg van genieten: “Ik werd altijd heel zenuwachtig. Ik vind het fijner om het bed in te duiken met iemand die ik al een tijdje ken.” Volgens de acteur rommelde hij meestal met meiden die hij kende. Dat vond hij fijner: “Je bent na afloop toch verplicht om een praatje te maken, zelfs als het een onenightstand is.”

Harry Potter aan de drank

Radcliffe geeft drank de schuld van zijn vrije seksuele moraal. De drank was een tijd de beste vriend van de 22-jarige acteur, maar daar is nu een einde aan gekomen. Hij werd er naar eigen zeggen te afhankelijk van: "Ik kwam door Harry Potter in aanraking met acteurs als Richard Harris. Ik hoorde geweldige verhalen over zijn dronken nachten. Dat wilde ik ook." Inmiddels drinkt Harry Potter geen druppel meer.

Ware liefde voor Radcliffe

De onenightstands zijn verleden tijd voor Radcliffe. Op de filmset van de laatste Harry Potterfilm ontmoette de acteur zijn huidige vriendin Rosie Coker, met wie hij erg gelukkig is. Het blijkt wel lastig te zijn om zijn drukke agenda te combineren met zijn liefdesleven en zijn hobby’s: “Ik heb haar al weken niet gezien en Valentijnsdag kunnen we ook niet samen doorbrengen. Maar binnenkort zijn we gelukkig drie weken vrij. Al ben ik van plan om dan veel sport te kijken op televisie.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020