Excite

Harry Styles op feestje Noorse fans

De populaire Harry Styles van de band One Direction heeft flink gefeest met Noorse fans. One Direction was in Oslo voor een concert en Harry was wel te porren voor een avondje uit in de Noorse hoofdstad. In zijn hotel ontmoette Harry de Noorse Camilla Foss, toen de blonde Noorse er een hapje was gaan eten voorafgaand aan het One Direction optreden. Camilla nodigde Harry uit in haar feestbus, waarmee afgestudeerde Noorse jongeren de hele zomer rondrijden en feesten.

Blikjes bier

Op geheel Noorse wijze werd Harry verwelkomd bij het feestgezelschap. “Zodra ik de bus instapte kreeg ik drie blikjes bier over mijn hoofd gegooid terwijl mensen schreeuwden: welkom in Noorwegen.” Volgens een ooggetuige had de Engelse zanger ondanks de bus vol Noorse dames alleen maar oog voor Camilla. Ze zouden zelfs hebben gezoend, al wordt dat ontkend door de 18-jarige Noorse.

Gillende meisjes

Harry Styles heeft eerder eens toegegeven nooit genoeg te krijgen van gillende meisjes. Dat hij op de uitnodiging van Camilla inging is dus geen verrassing. Volgens een bron heeft Harry zijn nummer aan de Noorse scholiere gegeven en werd zij later gespot bij het hotel van de band. Camilla heeft het inmiddels behoorlijk te verduren van jaloerse One Direction-fans, eens te meer omdat op Twitter een foto van de twee was geplaatst.

Aangevallen door fan

De populariteit van One Direction is ook in Noorwegen niet te onderschatten. Enkele dagen geleden werd Harry in Oslo ‘aangevallen’ door een fan die langs de beveiliging wist te glippen. Gelukkig wilde ze niet meer van Styles dan een stevige knuffel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021