Excite

Hayden Panettiere schittert in comedy

Hayden Panettiere doet het goed tegenwoordig. De babe uit de cultserie Heroes is namelijk hard bezig een televisie- en filmcarrière uit de grond te stappen. Niet slecht voor een 19-jarig meisje. Hayden speelt de hoofdrol in de film "I love you, Beth Cooper", waarin ze het populairste meisje van de school speelt. De grootste nerd verklaart zijn liefde aan haar, met grote hilariteit tot gevolg. Hayden wordt in de film geregisseerd door Chris Columbus, die al vele grote filmcomedy's op zijn naam heeft staan.

Behalve als actrice profileert Hayden Panettiere zich ook als echte levensgenieter. Ze deed het een tijdje met de van T4 bekende Steve Jones. De 32-jarige hunk moet echter niet denken dat het serieus wordt tussen hem en Hayden. De actrice heeft hem al aan de kant geschoven, omdat ze wil genieten van het single zijn. Even geen vaste plannen, gewoon genieten van alles wat het leven haar te bieden heeft. Steve Jones heeft overigens geen klagen, aangezien hij naast Hayden ook al gedate heeft met Halle Berry, Pamela Anderson en Fearne Cotton. Doet 'ie toch niet slecht.

Het plezier in het leven dat Hayden Panettiere momenteel beleeft, blijkt ook wel uit de onthullingen die ze de media in slingert. Zo heeft ze beweerd nog voor haar dertigste een keer volledig naakt in een film te spelen, waarbij alles gefilmd mag worden. Of zou de nu al veelbesproken handdoekscene (die ze in I love you, Beth Cooper even per ongeluk verliest) die scene zijn? Hoe dan ook, dat was uiteraard een uitspraak die er voor zorgt dat ze voorlopig nog wel even een 'hot item' blijft in Hollywood. En waarschijnlijk is ze er persoonlijk verantwoordelijk voor dat meerdere scriptschrijvers momenteel hard bezig zijn met het verzinnen van een verhaal rond het naakte lichaam van Hayden Panettiere. Tja, als je een hond een bot toewerpt, kun je verwachten dat hij hapt...

Foto's Hayden Panettiere

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018