Excite

Hazes-musical wederom verlengd

De populariteit van André Hazes is na het overlijden van de zanger niet minder geworden. Het succes van de musical over de zanger ‘Hij Gelooft in Mij’ is daar een goed voorbeeld van. Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat het liefdesfestijn over de Amsterdamse zanger voor de vijfde keer is verlengd.

Volle zalen

De muzikale voorstelling trekt na anderhalf jaar nog altijd volle zalen, terwijl ‘Hij Gelooft in Mij’ oorspronkelijk maar voor zes maanden gepland stond. Nog zeker tot eind van het jaar kunnen liefhebbers van het Nederlandstalig lied én alle Hazesfans een bezoekje brengen aan een van de voorstellingen in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Geïnteresseerden moeten wel meteen hun tickets reserveren, want alle voorstellingen tot het eind van het jaar zijn al in de verkoop.

Martijn Fischer, de acteur die een van de hoofdrollen vertolkt in de Hazes-musical maakte zelf het nieuws over de verlenging bekend bij het televisieprogramma Live4You. Fischer speelt in de ‘Hij Gelooft in Mij’ de rol van Hazes. Actrice en presentatrice Chantal Janzen speelt zijn weduwe Rachel Hazes. Beiden blijven tot december 2014 het grootste deel van de voorstellingen vertolken.

De musical van Joop Van Den Ende Theaterproducties won maar liefst vier Musicalawards, waaronder die voor Beste Grote Musical.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021