Excite

HBO voorlopig alleen bij Ziggo

HBO Nederland kondigde op 16 januari 2012 drie premium tv-kanalen, de streamingdienst HBO Go en de Video on Demand-dienst HBO on Demand aan. Helaas voor niet-klanten, deze zenders zijn voorlopig alleen via Ziggo beschikbaar en wel vanaf 9 februari 2012.

HBO Nederland alleen bij Ziggo

Eigenlijk zou het HBO Nederland aanbod in heel Nederland voor elke tv-kijker via elke aanbieder beschikbaar moeten zijn, maar vooralsnog heeft Ziggo de touwtjes alleen in handen.

Jeroen Roovers van HBO Nederland laat weten via TotaalTV.nl dat HBO Nederland wellicht later in 2012 ook via andere aanbieders te zien zal zijn.

En de andere aanbieders van tv?

En er is wel degelijk interesse van andere aanbieders om HBO Nederland op te nemen in het betaalaanbod. "We onderzoeken of en hoe HBO ons zenderaanbod kan versterken”, vertelt UPC-woordvoerder Ronald Sutmuller. Ook Caiway is duidelijk in haar reactie. Wendy Rodenburg van Caiway laat weten: "Wij zullen in gesprek gaan met HBO over de mogelijkheden. Meer is er op dit moment niet bekend helaas. HBO focust nu op de lancering bij Ziggo."

Hoera, dus voor de Ziggo-kijkers onder ons.. en nog even wachten voor de rest.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020