Excite

Heather Mills doet mee aan Dancing On Ice

Hoewel het even ongebruikelijk stil was rond Heather Mills, de ex van Paul McCartney, zullen we haar in de toekomst waarschijnlijk toch weer vaker zien dan ons lief is. Ze gaat namelijk meedoen aan de TV show Dancing On Ice. Niet gratis natuurlijk; ze krijgt hiervoor een bedrag met zes cijfers.

De 41-jarige Mills probeert al langer een TV carrière in Engeland van de grond te krijgen en haar deelname aan Dancing On Ice zou haar wel eens een stapje verder kunnen helpen. Voor Mills begon de show al goed: ze bleek erin geslaagd te zijn om het hoogste bedrag uit de onderhandelingen te slepen.

Dat Heather Mills ondanks haar prothese toch behoorlijk flexibel is, bewees ze tijdens haar deelname aan de show Strictly Come Dancing. Ze deed in totaal zes weken mee aan de Amerikaanse versie van dit programma.

Ook voor Dancing On Ice heeft ze voorzorgsmaatregelen genomen; ze heeft de hulp ingeroepen van een professioneel schaatser die haar lessen kan geven voor de training begint.

Overigens is het niet zo dat Mills de afgelopen tijd stil heeft gezeten. Ze heeft onder andere gewerkt aan de start van haar vegetarische restaurant ‘VBites’, dat in een oud viscafé in Hove geopend werd. Heather wil er met dit restaurant voor zorgen dat mensen anders over vegetarisch eten gaan denken. Zelf is Heather Mills al jarenlang vegetarisch en zet ze zich onder andere in voor dierenrechten, vegetarisme en anti-landmijnen. Het voormalige model kan met de opbrengsten van haar restaurant het spaarpotje van ruim 30 miljoen aanvullen, dat ze bij haar scheiding van Paul McCartney mee kreeg.

Afbeelding: Bittenandbound.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020