Excite

Heidi Montag heeft levenslang vonnis

Heidi Montag zegt dat ze nog haar leven lang achtervolgt zal worden door haar rol in de reality soap ‘The Hills’. De actrice nam met haar echtgenoot Spencer Pratt deel uit van de cast die de rijkelui van Amerika moesten voorstellen. “Spencer en ik zijn niet langer die mensen uit The Hills. Die zijn we ook nooit echt geweest,” zo zegt Heidi tegen de Amerikaanse website Celebuzz.

Hollywood-diva

Heidi is niet dat verwende meisje uit de MTV-serie, zo zegt ze zelf. “Het was meer een rol die we speelden. Als je een karakter speelt, word je vanzelf ook een beetje die persoon. Ik heb een hele bescheiden achtergrond. Ik ben nooit zo'n Hollywood-diva geweest, maar je gaat helemaal op in wie je beweert te zijn.”

Normaal leven

Heidi en Spencer hebben de afgelopen tijd weer kunnen wennen aan een normaal leven, zonder constante opnames. “Ik heb geprobeerd mezelf terug te vinden en mijn normale leven op te pakken. Ik probeer nieuwe doelen en plannen te maken voor mijn toekomst. Spencer en ik hebben veel meegemaakt, meer dan de meeste mensen.”

Tien plastische ingrepen

Heidi Montag werd bekend bij het grote publiek toen ze in november 2009 op één dag tien plastische ingrepen liet doen. Haar herstel zou twee jaar in beslag nemen, maar Heidi is nog steeds bezig met de revalidatie. “Ik heb de standaardprobleempjes. Ik smeer mijn littekens heel vaak in, gelukkig zijn ze bijna weg.” Heidi is vastberaden om de wereld te laten zien dat ze meer is dan haar plastische transformatie. “Ik ben klaar voor de volgende fase van mijn leven.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020