Excite

Heidi Montag onthult nieuwe lijf

Hoewel we vorige maand al een glimpje op konden vangen van het nieuwe lijf van Heidi Montag, heeft de reality-ster zich dit weekend (bijna) helemaal bloot gegeven. Montag opende in haar bikini de Liquid Pool Lounge in Las Vegas.

Vorig jaar gaf Montag bijna al haar geld uit aan een reeks van tien cosmetische ingrepen, die ervoor zorgden dat zelfs haar eigen moeder haar bijna niet herkende. Montag was echter erg tevreden met de ingrepen en gaf aan dat ze hiermee een belangrijke stap had gezet in het perfectioneren van haar uitstraling en haar carrière.

Toch wil dat niet zeggen dat ze helemaal tevreden is. Hoewel ze vol zelfvertrouwen haar lijf in een zelf ontworpen bikini aan talloze bezoekers showde, heeft ze opgemerkt dat haar botox-behandelingen, neuscorrectie, wangcorrectie, kinoperatie, nekliposuctie, oorcorrectie, liposuctie, billift en borstvergroting nog niet het gewenste resultaat hebben afgeworpen. Het liefst wil ze haar borsten nog wat groter hebben en met haar lichaam is ze nog niet op en top tevreden. Vanwege een wettelijk limiet mag ze haar borsten echter niet nog verder vergroten, waardoor ze het toch even met haar nieuwe cup zal moeten doen.

Echtgenoot en ex-manager Spencer Pratt week tijdens de opening niet van de zijde van zijn vrouw. Hij is de laatste tijd iets minder in het nieuws. Hierdoor deden geruchten de ronde over het naderende einde van het huwelijk, dat toevalligerwijs juist samen zou vallen met het einde van de realityserie The Hills, die beiden beroemd maakte. Een scheiding wordt echter door beide soapies hevig ontkend.

Afbeelding: Flickr account Alan Light

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021