Excite

Heidi Montag voelt zich als Edward Scissorhands

Heidi Montag is verdrietig over de littekens die zij heeft overgehouden aan haar cosmetische ingrepen. Een jaar geleden onderging de 24-jarige blondine, bekend van de MTV-serie The Hills, op een dag maar liefst tien operaties. Nu baalt ze flink van de gevolgen van die extreme metamorfose.

In het Amerikaanse Life & Style laat ze zien wat er is misgegaan. ‘Sommige delen van mijn lijf zien er slechter uit dan voor de operaties,’ laat ze weten. ‘Dit is niet waar ik voor heb getekend.’De arts die de operaties heeft uitgevoerd is overleden, dus bij hem kan ze niet meer aankloppen om verhaal te halen.

Op verschillende plaatsen hebben de cosmetische ingrepen ongewenste sporen achtergelaten. ‘De grote donkere plek door mijn kincorrectie is waarschijnlijk de meest zichtbare, maar de allerergste zit op mijn borsten. En de engste zit onder mijn billen.

Meteen na de operaties werd al duidelijk dat Montag’s familie niet erg te spreken was over haar nieuwe uiterlijk. Vooral haar moeder was erg teleurgesteld over de nieuwe look van haar dochter, en wenste dat ze gewoon zichzelf gebleven was.

Inmiddels ziet Montag zelf ook in dat ze een verkeerde keuze heeft gemaakt. ‘Ik zou willen dat ik niet als het plastic meisje wordt gezien, of hoe ze me ook noemen. Chirurgie heeft mijn carrière en persoonlijke leven verwoest.’ Ze zou de tijd graag terugdraaien. ‘Ik zal me nu altijd als Edward Scissorhands voelen.’

Afbeelding: Youtube.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021