Excite

Held uit Heroes sterft!

De kijkcijfers van de eens immens populaire show Heroes zakken steeds verder weg. Voor de producers reden genoeg om met een spectaculaire plotwending te komen: één van de belangrijkste spelers zal gedood worden.

Wie precies gedood zal worden is nog niet duidelijk, wel kunnen we je al vertellen dat het gaat om één van de mannelijke karakters die al vanaf het begin in de serie te zien is. Volgens geruchten zou het gaan om een personage dat zelfs gemist zal worden door mensen die de show bijna nooit kijken.

Nadat dit nieuws bekend werd, zijn de speculaties niet van de lucht. Fans van Heroes denken dat Hiro Nakamura een grote kans maakt om te sterven. In de laatste aflevering van Heroes was Hiro verwikkeld in een gevecht met Peter - die in staat is om zijn tegenstanders met zijn gedachten rond te slingeren of ze zelfs te elektrocuteren - en de kans dat dit goed afloopt is niet zo groot.

Een even grote kans maakt Adam Monroe. Adam is veel lastiger te doden dan Hiro Nakamura, maar onmogelijk kan het niet zijn. Hetzelfde geldt voor slechterik Sylar. De producers zouden er echter goed aan doen om die nog even in de serie te houden, aangezien hij behoorlijk geliefd is bij de fans.

Eerder leek het erop dat Heroes van de buis zou verdwijnen, tot bleek dat er ook veel kijkers waren die de serie niet direct op TV keken, maar deze opnamen op een video- of dvd-recorder. Deze mensen zouden dus ook de boodschappen van de adverteerder kunnen bekijken, waardoor de serie toch weer interessant werd voor de nodige adverteerders.

Afbeelding: Flickr account BobbyProm

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020