Excite

Heleen van Royen wil premier Rutte

Het succes van schrijfster Heleen van Royen lijkt er af en toe alleen te zijn bij gratie van de ‘stoutigheden’ die zij over haar lippen laat gaan. Het is dan ook geen wonder dat Van Royen een optreden in het RTL-programma Life4You aangreep om haar seksuele fantasieën uit de doeken te doen. De schrijfster blijkt wel eens van Robbert ten Brink en Mark Rutte te dromen.

"Ja ik had een droom over Robert ten Brink," onthulde de schrijfster aan presentatoren Carlo Boszhard en Irene Moors. Maar het kan blijkbaar nog leuker, want over haar dromen over de minister-president was Van Royen zichtbaar opgetogen. "Ik heb het ook weleens gehad met Mark Rutte, maar toen werd ik leuker wakker!"

De schrijfster, die successen boekte met romans als De Gelukkige Huisvrouw en De Mannentester staat erom bekend dat ze nooit een blad voor de mond neemt. Daarnaast is het ook geen geheim dat ze een uiterst open relatie heeft met televisiemaker Ton van Royen. Toch durven maar weinig mannen een praatje te beginnen met de 46-jarige Van Royen. Wellicht dat ze zelf eens een keer op premier Rutte af kan stappen, die af en toe pesterijtjes moet verdragen over het afwezig zijn van een levenspartner.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020