Excite

Helena Bonham Carter en Tim Burton uit elkaar

  • © Getty Images
Na een relatie van 13 jaar zijn Helena Bonham Carter en Tim Burton uit elkaar. Het stel trouwde nooit, maar heeft wel twee kinderen. Bovendien werkten ze in de afgelopen 13 jaar samen aan heel veel films. Burton en Bonham-Carter ontmoetten elkaar tijdens de opnamen van de remake van Planet of the Apes, waarin Helena speelde en die geregisseerd werd door Tim.

Toen Burton zijn toekomstige partner voor het eerst zag, zei hij dat hij zich haar echt kon voorstellen met een apenmasker. Hij benadrukte dat ze zich vooral niet beledigd moest voelen, maar dat ze echt de eerste was aan wie hij moest denken voor deze rol. Burton had op dat moment nog een relatie met actrice en model Lisa Marie Smith. De relatie liep kort daarna stuk en er bloeide iets op tussen de twee.

Ondanks het feit dat de twee kinderen samen hebben, zijn ze nooit getrouwd en woonden ze 'samen' in aparte huizen, waarbij de muur tussen de woonkamers doorgebroken was. Dat zou vooral te maken hebben met hun verschillende slaappatronen: Tim Burton komt moeilijk in slaap, kijkt lang tv en snurkt als hij slaapt, terwijl Helena Bonham-Carter veel praat en stilte nodig heeft om te slapen.

In 2013 werden foto's gepubliceerd waarop te zien is dat Burton een blonde dame zoende. Volgens een woordvoerder zou dit helemaal niets te betekenen hebben en zouden de foto's gemaakt zijn tijdens een uitje met familie en vrienden. Volgens geruchten zou Burton echter in een klassieke midlife crisis beland zijn en heeft Helena hem meer dan genoeg tijd gegeven om zijn zaken op orde te krijgen. Dit heeft uiteindelijk niet mogen baten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020