Excite

Henk Spaan uit kritiek op Yvon Jaspers en Arie Boomsma

Henk Spaan heeft veel kritiek geuit op Yvon Jaspers en Arie Boomsma. Hij zegt over Yvon Jaspers dat ze helemaal niets kan en dat ze veel irritaties veroorzaakt met haar hele persoonlijkheid. Ook over presentator Arie Boomsma is Henk Spaan alles behalve positief. Hij geeft aan dat hij Arie een pleaser vindt. Hij raakt altijd zo geïrriteerd, dat hij Arie Boomsma graag zou willen meppen.

Zowel Yvon als Arie hebben volgens de sportpresentator veel gemeen. Ze zijn vooral bezig met hoe ze eruit zien en hoe ze overkomen. Ook willen ze vooral aardig gevonden worden en vindt hij maar dat ze veel slijmen wanneer ze in beeld zijn.

Carice van Houten zou ook bij het rijtje passen, maar toch is Henk Spaan wel enthousiast over de actrice. Hij vindt haar charmant en enthousiast. Het komt niet onecht over, wat hij dus duidelijk bij Yvon en Arie wel vindt.

Henk Spaan zegt ook dat hij zelf helemaal niet bezig is met hoe mensen hem vinden en dat waardeert hij dan ook heel erg in andere beroemdheden die op televisie verschijnen. Henk Spaan is sportpresentator. Ook schrijft hij voor het blad VARAgids. Henk Spaan valt vaker op vanwege zijn duidelijke mening.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020