Excite

Herbert en Zelmyra Fisher vieren 85-jarig huwelijk met Twitter

Het zijn helden van de liefde, die Herbert en Zelmyra Fisher. Ze zijn namelijk 85 jaar getrouwd. Daarmee zijn ze officieel het langst getrouwde nog levende stel ter wereld. Dat moet gevierd worden. Dat moet in het zonnetje gezet worden. Daar moet iets groots van gemaakt worden. In staat zijn om 85 jaar bij elkaar te blijven, door dik en dun, dat is een prestatie van wereldformaat. Dus hoe wordt dit gevierd? Herbert en Zelmyra gaan op Valentijnsdag samen Twitteren. Daar geven ze iedereen tips over relaties.

Op zich is dat nog niet eens zo erg. Wat het sneu maakt, is dat de actie is opgezet door Blinkbox.com. Dat is een Amerikaanse filmverhuursite. Oftewel, het langst getrouwde nog levende stel wordt dankzij hun prestatie misbruikt voor een marketingcampagne. Het verband tussen een filmverhuursite en een 85-jarig huwelijk is ook niet geheel duidelijk. Misschien dat de boodschap is, dat je gelukkig bij elkaar blijft als je maar voldoende films huurt? We zullen het zondag te horen krijgen van Herbert en Zelmyra Fisher.

Overigens zijn Herbert en Zelmyra Fisher niet het langst getrouwde stel ooit. Dat record staat op naam van Philiposa en Sosamma Thomas uit India. Zij waren ooit 86 jaar en 128 dagen getrouwd. Wij hopen natuurlijk dat Herbert en Zelmyra Fisher dit record gaan verbreken in 2011. Wat het breken van dat record betreft, is al onze hoop op het Amerikaanse stel gevestigd. Zij zitten er immers het dichtste bij. Hopelijk houden ze ons via Twitter op de hoogte.

Afbeelding: Flickr, Parvin ♣( OFF for a break )

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020