Excite

Herstel dochter Whitney Houston onwaarschijnlijk

  • © Getty Images
Het is onwaarschijnlijk dat de dochter van Whitney Houston nog herstelt, zo menen artsen. De 21-jarige dochter van de zangeres en Bobby Brown werd zaterdag door haar man Nick Gordon gevonden in de badkuip in hun woning in Atlanta. Ze bleek bewusteloos te zijn en werd met een ernstig zuurstofgebrek opgenomen in het ziekenhuis.

Inmiddels hebben de artsen geconstateerd dat ze door dit zuurstofgebrek hersenschade op heeft gelopen. Die schade zou te ernstig zijn om herstel mogelijk te kunnen maken. Bobbi Kristina ligt op dit moment in coma en vertoont maar weinig hersenactiviteit en volgens een insider hebben artsen al aan de familie medegedeeld dat herstel technisch mogelijk is, maar dat er dan wel sprake zou zijn van een wonder.

De vader van Bobbi Kristina, Bobby Brown, zou ontroostbaar zijn. Hij heeft mensen opgeroepen de familie privacy te gunnen. Daarnaast hoopt hij dat mensen zijn dochter alle liefde en steun willen geven die ze nodig heeft. Het is nog niet duidelijk hoe het kon gebeuren dat de 21-jarige vrouw bewusteloos is geraakt. Volgens haar neef zou ze geen drugs gebruiken, niet drinken en aan het minderen zijn met roken.

Het hele incident lijkt opvallend veel op het overlijden van haar moeder. Whitney Houston werd in 2012 op 48-jarige leeftijd aangetroffen in een badkuip. Ook zij was bewusteloos en overleed aan de gevolgen hiervan. Uit tests kwam echter naar voren dat de zangeres wel drugs had gebruikt en dat ze daardoor in het bad verdronken was.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021