Excite

Herstel sterretjes Kimberley duurt minstens een jaar

Het is inmiddels een wereldberoemd verhaal. Kimberley uit België wilde drie sterretjes in haar gezicht laten tatoeëren. Tatoeëerder Rouslan Toumaniantz ging voortvarend aan de slag. Omdat Kimberley in slaap viel, zo beweert ze zelf, ging Toumaniantz vrolijk door. Uiteindelijk stonden er 56 in het gezicht van Kimberley en werd ze wereldnieuws. Ouders en Kimberley zelf zijn niet blij met het resultaat. Daarom worden de kosten voor het weghalen van de tatoeage bij Toumaniantz gelegd. Expert en tatoeëerder Gerrit le Roy is ingeschakeld om het gezicht van de 18-jarige Kimberley Vlaeminck te redden.

Het zou een reclamestunt zijn geweest van een radiostation. Een hoax, zo beweerden vele media. Maar het is toch echt waar. Kimberley zit in principe met 56 sterren in haar gezicht opgescheept. Niet eens vakkundig gezet, zo beweert Gerrit le Roy. Hij heeft de tatoeage nauwkeurig bekeken. Hij schat dat er zestig tot honderd sessies nodig zijn om alle tatoeages te verwijderen, waarna er nog littekens te zien zijn. Pijn zal Kimberley zeker gaan voelen, aangezien de methode een stuk huid wegbrandt. Een nog niet toegestane vloeistof zou het herstel kunnen versnellen, maar dan moet de Belgische overheid daar wel speciaal goedkeuring voor geven. Overigens komt de totaalprijs op een kleine 10.000 euro uit. Een dure tatoeage dus.

De kosten zullen waarschijnlijk voor Toumaniantz zijn, die zichzelf in ieder geval vrijpleit. Hij zegt niets misdaan te hebben. De advocaat van Kimberley Vlaeminck vraagt haar intussen te zwijgen tegenover de media. Haar optredens her en der zouden niet helpen met het samenstellen van een dossier. De advocaat belooft aanstaande donderdag met een verklaring te komen. Of het sterrenmeisje zich ook aan de eis van haar advocaat houdt, is nog maar de vraag. Voorlopig rent ze van de ene media naar de andere, zowel nationaal als internationaal, en lijkt van de aandacht te genieten. Maar dat wil ook wel, met zo'n tatoeage in je gezicht.

Afbeelding: HLN.be

Bekijk het interview met Kimberley

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020