Excite

Het geheime familiealbum van Rihanna

De wereldberoemde popster Rihanna heeft een grotere familie dan altijd gedacht werd. Het blijkt dat de vader van de Caraïbische zangeres vroeger nogal een vrouwenverslinder was. Tijdens die wilde periode heeft hij bij drie verschillende vrouwen een kind verwerkt; twee halfzussen en een halfbroer van Rihanna dus.

Omdat de oudste halfzus van Rihanna al kinderen heeft, is de zangeres ook tante, zo meldt The Sun. De 32-jarige Kandy is moeder van Brandy, 14, en Crystal, 11. "Mijn dochters vinden haar erg leuk en natuurlijk vinden ze het fantastisch dat hun tante één van de beroemdste zangeressen ter wereld is," vertelt de halfzus van Rihanna aan de Britse krant. De twee andere nieuwe familieleden van Rihanna heten Samantha, 30, en Jamie, 27.

Rihanna's vader Ronald Fenty was veertien jaar getrouwd met haar moeder Monica. Uit dat huwelijk heeft hij naast Rihanna nog twee zoons. Maar voordat Ronald Fenty in het huwelijksbootje stapte was hij nogal een rokkenjager, zo gaf hij ruiterlijk toe. Toch keek hij raar op zijn neus toen op een dag zijn tot dan toe onbekende dochter Kandy op de stoep stond.

De halfzus van Rihanna vroeg aan haar vader of hij Ronald Fenty was. Toen ze een bevestigend antwoord kreeg zei Kandy doodleuk: "Hallo, ik ben Kandy en ik ben uw dochter."

"Ik denk dat je wel kan stellen dat ik geschokt was," zegt Fenty. "Nadat Kandy me had verteld wie haar moeder was en had uitgelegd wat er was gebeurd, zei ik: 'Ok, welkom in mijn familie'." De 32-jarige Kandy leidt overigens een heel ander leven dan haar beroemde halfzus. Ze woont in een rustig deel van het eiland Barbados en werkt veel om haar dochters te kunnen onderhouden.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021