Excite

Het heetste supermodellen-nieuws!

We gaan even een rondje doen langs de catwalks her en der in de wereld. Eens in de zoveel tijd verdienen supermodellen namelijk ook een beetje aandacht. Rosalinde, het 22-jarige modelletje uit Rotterdam, staat aan de vooravond van wat wellicht een supermodellenloopbaan kan worden. Zij won namelijk Benelux Next Top Model afgelopen maandag. Knap, want niet veel afleveringen eerder werd ze door de jury nog uitgescholden voor een leuk plus-size model. Wraak is zoet. Maar niet te zoet, want daar word je dik van.

Wie ook erg dik was, was Adriana Lima. Maar in haar geval kwam het door een zwangerschap. Inmiddels is ze bevallen van een dochtertje, die ze Valentina heeft genoemd. Haar man, NBA-ster Marko Jaric, is uiteraard ook blij met de jonge telg in de familie. Overigens riep Adriana Lima ooit dat ze pas seks zou hebben, als ze getrouwd was. Prompt vroeg Jaric haar ten huwelijk. Afgelopen Valentijnsdag was het huwelijk, dus dat klopt wel ongeveer met de geboorte van Valentina.

Tot slot nog even een bezoekje bij Cindy Crawford. Zij is plotsklaps econome geworden. Een knappe wellicht, maar dan qua uiterlijk. Ze beweert namelijk dat zij de oplossing is voor de economische crisis. Omdat ze dezelfde leeftijd heeft als degene die het hardst getroffen zijn, een bekend gezicht heeft en vertrouwen uitstraalt, kunnen bedrijven het beste Cindy Crawford gebruiken om producten te promoten. Juist, daaruit blijkt dat de economische crisis waarschijnlijk ook Cindy Crawford heeft geraakt.

Afbeelding: DeStandaard.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020