Excite

Het is fijn om nu Freida Pinto te zijn

Twee maanden geleden had Freida Pinto moeite om een baan te vinden. De Indiase actrice had nog niets klaar gespeeld in een Bollywoodfilm, maar had wel geacteerd in de film Slumdog Millionaire van Danny Boyle. Op het moment dat die film van de ene op de andere dag in een succesfilm veranderde dankzij de reeks gewonnen prijzen, inclusief acht Oscars, verduizendvoudigde de marketingwaarde van Freida Pinto eveneens.

Een deal van 200.000 pond

De geruchten gaan dat Freida Pinto het eerste Indiase model wordt dat het gezicht wordt van Estee Lauder. Daarmee zou ze 200.000 pond verdienen. Ze vormt samen met Liz Taylor en Gwyneth Paltrow de vertegenwoordigsters van het merk. Bollywood-expert Taran Adarsh beweert dat Pinto een hele rij ondernemingen kan verwachten die foto's van haar willen gebruiken om het bedrijf te vertegenwoordigen.

Pinto slaat Bollywood over

Het unieke aan het verhaal van Freida Pinto is dat ze de Bollywoodcarrière heeft overgeslagen. Ze maakte dankzij Danny Boyle en zijn succesfilm direct de overstap naar Hollywood en het grote marketinggeld. Inmiddels heeft Freida Pinto op de covers gestaan van Vogue en Cosmopolitan en behoorde ze tot de meeste gefotografeerde modellen van de Milan Fashion Week.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020