Excite

Het perfecte plaatje een flop

Het perfecte plaatje is een programma dat slechts twee keer is uitgezonden. De producenten hebben na de tweede aflevering moeten concluderen dat het geen zin heeft het nog uit te zenden. Het programma werd gepresenteerd door Yolanthe Sneijder-Cabau en de tweede aflevering scoorde slechts 194.000 kijkers. Er waren geen enorme kassuccessen op andere zenders. Zelfs het programma De Reünie had nog vijftien keer meer kijkers. Ook de eerste aflevering scoorde amper kijkcijfers.

Behalve de slechte kijkcijfers, is er ook erg veel kritiek op het programma. De meeste kritiek gaat naar Yolanthe zelf. Veel mensen vinden het programma en Yolanthe maar goedkoop. Zelfs beroemdheden konden het niet laten hun kritiek te uiten over Het perfecte plaatje. Op Twitter zijn verschillende berichten verschenen van bekende Nederlanders met kritiek op Yolanthe.

Zo schreef Georgina Verbaan op haar Twitter: ‘Hemeltje, wat is dat Perfecte Plaatje kinderachtig en goedkoop. Snel naar Nederland 2 voor A’dam – EVA’. Wie op Twitter zoekt zal ontdekken dat het hier niet bij is gebleven. Veel mensen vinden het een vreselijk programma en er wordt ook al enthousiast gereageerd op het feit dat het Perfecte plaatje weer zal verdwijnen. Enkele citaten van Twitter: ‘Is Yolanthe Cabau van Kasbergen altijd al zo verschrikkelijk dom, naar en achterlijk?’ ‘Yolanthe werkelijk, stop met presenteren want je kunt het niet!’ ‘OohhH ik irriteer me mateloos aan Yolanthe’. Het mag duidelijk zijn: het programma valt totaal niet in de smaak.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018