Excite

'Hilary Duff maakt realityserie over single leven'

  • © Getty Images
Zangeres Hilary Duff - vooral bekend van Disney-films - is weer single. De zangeres was getrouwd met Mike Comrie, maar scheidde onlangs officieel van hem. De jonge moeder is inmiddels weer klaar om te daten en werd onder meer al op Tinder gespot. Nu lijkt ze echter ook de televisie in te willen zetten om aan een leuke man te komen.

Hilary zou namelijk werken aan een realityserie rondom haar vrijgezellenbestaan. Ze wordt gefilmd als ze aan het daten is en op die manier kunnen kijkers zien hoe het Hilary als vrijgezel vergaat. Er zou onder meer een date in een bowlingcentrum gefilmd zijn. Ook zou er al een etentje met de superster gefilmd zijn.

Hilary's management wil het nieuws niet bevestigen, maar ontkent het ook niet. Bovendien trekt Hilary zelf de laatste tijd al veel de aandacht naar haar leven als vrijgezel en vertelde ze onder meer zelf dat ze op Tinder stond en dat ze daar al een aantal leuke dates mee heeft gescoord. Ook vertelde ze over de spanningen die ze had na de date en de onzekerheid of ze een man dan wel of niet leuk genoeg vond én of dat wederzijds was.

Hoewel Hilary en haar ex Mike Comrie over het algemeen goed door één deur konden, lijken er de laatste tijd wel wat spanningen te ontstaan tussen de twee. Zo zouden ze het niet eens kunnen worden over de voogdij van hun zoontje Luca. Hilary wilde graag volledige voogdij, maar Mike wil gedeelde voogdij.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021