Excite

Hind showt blote borst!

Na haar opmerkelijke breuk met Brainpower hadden we al even niets meer gehoord van Hind Laroussi, maar nu is ze terug. En hoe! De half-Marokkaanse schone die vooral bekend is geworden met Idols kreeg op het podium te maken met een ‘wardrobe malfunction’, waarbij haar borst en tepel te zien waren.

Hind, Nathalie (ook van Idols) en Glennis Grace hadden zich speciaal voor het nieuwe RTL4-programma ‘Let’s Dance’ verkleed als Dreamgirls en gaven live een behoorlijke show weg. Tijdens het nogal energieke dansen zakte de jurk van Hind naar beneden, waardoor haar borst en tepel zichtbaar werden. Gelukkig had Hind de ‘nipple slip’ snel in de gaten en wist ze haar borst zo te draaien, dat hij precies achter de elleboog van Glennis Grace terecht kwam. Met een brede glimlach en gewoon doordansend wist ze haar jurk weer te fatsoeneren.

In Nederland zal deze nipple slip waarschijnlijk niet zoveel los maken. Hoewel we in Nederland niet dagelijks te maken krijgen met dit soort ‘ontboezemingen’, kijkt men er in ons land over het algemeen niet zo van op. Dit in tegenstelling tot Amerika, waar een nipple slip van Janet Jackson een aantal jaar geleden wereldnieuws werd en zelfs leidde tot een rechtszaak. Hoewel ‘Nipplegate’, zoals dit incident genoemd werd, al in 2004 plaatsvond, is de hele zaak pas in 2008 geschikt. Voor Hind is het te hopen dat het in haar geval niet zo ver zal komen!

Afbeelding: Pennenpartyworld

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020