Excite

‘Hipster traps’ gespot in New York

In New York zijn ‘hipster traps’ gespot. Deze traps, of vallen, bestaan uit een grote klem met daarop een blikje fris, een fietsketting, wat sigaretten en een felgekleurde zonnebril. Wie er iets vanaf pakt, kan wel eens ellendig klem komen te zitten.

Tenminste, dat zou je denken als je de val voor het eerst ziet. Volgens bronnen online zou het hier echter gaan om een val die helemaal van karton is gemaakt. Wie niets met hipsters heeft en er ook geen een wil zijn, kan maar beter zijn mond houden over de producten die gebruikt zijn als lokmiddel. Als je daar een mening over hebt, dan ben je namelijk automatisch zelf een hipster.

De reacties op de hipster trap zijn divers; de één vindt het ontzettend leuk, de ander noemt het vooral heel erg achterhaald. Wie de vallen neer heeft gezet is nog niet bekend, maar volgens online bronnen lachen de hipsters uiteindelijk toch het laatst; zij hebben natuurlijk allang gehoord dat de vallen er staan en zullen hier dus sowieso niet in trappen.

Het is overigens niet de eerste keer dat er op ludieke wijze aandacht wordt gevraagd voor de hipster. Vorig jaar werden Amerikanen op hun bestaan geattendeerd via de campagne ‘Don’t Feed The Hipster’.

Afbeelding: Reddit.com, gebruiker gigaface

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020