Excite

Hitsige oma shockeert David Hasselhoff in BGT

Het was precies de reden dat hij eigenlijk niet mee wilde doen aan het programma: oma’s als Lorraine. David Hasselhoff kreeg de schrik van zijn leven toen hij plaatsnam in zijn jurybankje bij Britain’s Got Talent en vervolgens Lorraine voor zich kreeg. Deze 65-jarige oma ging helemaal los op het podium en liet zich van haar vulgaire kant zien.

De vrouw noemde zichzelf ‘Dancing Queen’ en wist in grove bewoordingen duidelijk te maken dat ze alle jonge mannen uitputte op de dansvloer en dat ze geweldige heupbewegingen had. Bovendien zouden alle mannen proberen in haar broekje te komen en was ze echte wilde vrouw, een vulkaan die op uitbarsten staat. Toen Hasselhoff duidelijk maakte dat zij precies de reden was waarom hij eerst niet mee wilde doen aan het programma, schold ze hem uit voor ‘wanker’.

De uitspraken en moves van Lorraine waren niet alleen voor Hasselhoff erg shockerend. Ook de bazen van BGT konden er weinig mee en besloten haar zelfs uit de reguliere uitzending te knippen. Ze is nu dus niet te zien op kanaal ITV1, maar uitsluitend op ITV2. Waarschijnlijk is dat maar goed ook; lang niet iedereen zal gecharmeerd zijn van deze tandeloze oma die laat weten dat ze op elk gebied nog heel wat in haar mars heeft.

Afbeelding: Flickr account Simon Davison

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018