Excite

Hoe heb jij de Apocalyps beleefd?

Door misvattingen bij de interpretatie van de mayakalender leefde de angst dat op 21 december het einde der tijden zou aanbreken. Dat was gisteren. Gelukkig hebben we maar weinig gemerkt van de Apocalyps. Al waren er wel wat eigenaardige gebeurtenissen.

Buitenaardse wezens

Volgens sommige verhalen zouden buitenaardse wezens naar het Franse plaatsje Bugarach komen, om mensen te redden van de aarde. Er waren duizenden journalisten naar het zuid Franse plaatsje gekomen om het schouwspel gade te slaan. Helaas voor hen gebeurde er helemaal niets; afgezien van grote aantallen verklede mensen die hun eigen Apocalypsfeestje bouwden.

Biechten

Op Twitter namen veel mensen van de gelegenheid gebruik om allerlei zaken op te biechten. Onder de hashtag #EndOfTheWorldConfessions biechen sommige twitteraars op dat ze vroeger hebben gepest, of dat ze boeken van de bibliotheek hebben gestolen. Andere onthullingen zijn vreemder. Zo meldt nu.nl iemand die biecht dat hij soms vuilniszakken vult met gelatine, erin kruipt en doet alsof hij een ongeboren foetus is. Een andere vrouw vindt de naaktslak in zichzelf door haar lichaam in te smeren met vaseline.

Preppers

Vóór 21 december werd regelmatig melding gemaakt van mensen die zich op verschillende manieren voorbereidden op het einde der tijden. Bekijk hier een filmpje van twee van die zogenaamde ‘preppers’, die blij zullen zijn dat de Apocalyps voorlopig nog even uitblijft…

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018