Excite

Hoe zit het nu met het vierde kind van Michael Jackson?

De geruchten dat Michael Jackson een vierde kind had werden versterkt toen het vermeende liefdeskind dat de zanger in 1984 zou hebben verwekt bij de Noorse Pia Bhatti, tijdens de begrafenis op de voorste rij zat – bij de rest van de familie Jackson.

De nu 25-jarige danser Omer kwam voor het eerst in aanraking met de King of Pop toen hij 12 was. In de jaren na de eerste ontmoeting heeft Omer een aantal jaar op Neverland gewoond, waar hij deel uitmaakte van de familie. Door de jaren heen hebben Michael en Omer contact gehouden, volgens Omer kwam dat vooral omdat loyaliteit voor zowel hem als voor Michael erg belangrijk waren.

Volgens ingewijden heeft Omer zijn zinnen gezet op een DNA-test, die zou moeten bewijzen dat de bekende zanger inderdaad zijn biologische vader was. Overeenkomsten zouden er genoeg zijn: zo heeft Omer een lichtgetinte huid, dezelfde ogen en dezelfde wenkbrauwen. Bovendien lijken er bepaalde overeenkomsten te zijn tussen Blanket, het jongste kind van Jackson en Omer. Tot slot heeft ook Omer in het verleden veel problemen gehad met drugs, iets waar ook Michael Jackson mee te kampen heeft gehad.

Of Omer uiteindelijk echt het vierde kind van de King of Pop blijkt te zijn, valt nog te bezien. Uit zowel het Bhatti- als het Jackson-kamp is vooralsnog geen bevestiging gekomen van het gerucht.

Afbeelding: Flickr

Update 23/7: Jermaine Jackson belooft Omer op te nemen in de familie als hij een 'echte' zoon is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020