Excite

Holland’s Got Talent op zaterdag

Vanaf 21 maart zal Holland’s Got Talent op zaterdag te zien zijn. Hiermee gaat het programma de strijd aan met Mooi Weer de Leeuw. Beide televisieprogramma’s weten telkens weer hoge kijkcijfers te halen. Maar lukt dat ook als Holland’s Got Talent op hetzelfde moment wordt uitgezonden als het populaire programma van Paul de Leeuw?

Albert Verlinde meldde vorige week nog op radiozender Q-music dat het voor SBS6 veiliger zou zijn als ze het programma op maandagavond uitzenden. Maar het blijkt dat de zender de strijd graag aangaat met Paul de Leeuw als het gaat om de kijkcijfers. Het is maar afwachten of dat een verstandige keuze is.

Volgens Gerard Joling, de presentator van het programma, zit de sfeer er al goed in. Ze zitten volop in de audities en het gaat ontzettend goed. Holland’s Got Talent is een talentenjacht. Iedereen met een beetje talent kan meedoen. Wat voor een talent? Dat maakt niet uit. Zangers, jongleurs, acrobaten, buiksprekers, komieken. Kortom, iedereen mag meedoen. Ook maakt de leeftijd niet uit en mag iedereen meedoen. Je mag alleen auditie doen, of in een groep. Een professionele jury geeft na de auditie een mening over het optreden. De voorzitter van de jury is Henkjan Smits. De andere twee juryleden zijn Patricia Paay en circusdirecteur Robert Ronday.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020