Excite

Hollywood is klaar met Mel Gibson - tape uitgelekt!

Mel Gibson lijkt het voorgoed voor zichzelf verpest te hebben in Hollywood. Eerder kwam hij al in opspraak vanwege racistische opmerkingen aan het adres van Joden en nu, in de nasleep van het einde van zijn relatie met Oksana Grigorieva, worden er nieuwe beerputten opengetrokken. Zo erg, dat zelfs zijn agent hem heeft laten vallen.

Hoewel Oksana zelf niet wil praten over haar relatie met Mel, omdat de kans bestaat dat ze dan de voogdij over hun kindje Lucia kwijtraakt, geven vrienden en mensen in de omgeving van de muzikante aan dat Mel ontzettend agressief kan worden en dat hij haar meerdere malen geslagen heeft. Howel Gibson dit in de eerste instantie ontkende, is er inmiddels bewijs opgedoken in de vorm van een geluidsopname, waarbij je Oksana hoort vragen of Gibson denkt dat het normaal is een vrouw twee keer in het gezicht te slaan, terwijl ze haar dochter beet heeft. Gibson geeft vervolgens aan dat ze het verdiende.

Ook zou op de geluidsopname te horen zijn dat het Oksana’s eigen schuld zou zijn als ze verkracht werd door een groep negers en dat hij haar zou begraven in zijn rozentuin. Ook heeft hij gedreigd haar huis plat te branden. Volgens getuigen zou Oksana bovendien foto’s hebben van haar mishandelde gezicht.

Inmiddels is er een onderzoek ingesteld naar de acteur en de aantijging van huiselijk geweld. Ook worden zijn racistische uitspraken onder de loep genomen.

Afbeelding: Flickr account respres

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020