Excite

Hollywood-sterren bezorgen Oprah mooi afscheid

Oprah Winfrey heeft over vrienden niet te klagen. De talkshowhost annex levende legende is bezig aan haar laatste seizoen en veel Amerikaanse sterren willen haar persoonlijk uitzwaaien. Gisteren waren Tom Hanks, Tom Cruise, Madonna en Beyoncé te gast bij de opnames van de laatste shows. Madonna zei zich onder de miljoenen mensen te rekenen die zich door Oprah laten inspireren.

In november vorig jaar kondigde Oprah haar afscheid al aan. Op 25 mei zal de allerlaatste Oprah Winfrey Show worden uitgezonden in de Verenigde Staten. De studio waar de opnames voor het programma gemaakt worden hangt vol met enorme foto's van de Oprah Winfrey Show in de afgelopen 25 jaar.

Dertienduizend fans vulden de tribunes van de studio. Er was al een ruime hoeveelheid tissues ingeslagen om de tranen van alle toeschouwers te kunnen drogen. Naast de Hollywood-sterren kwamen ook Josh Groban en Patti LaBelle langs, om het nummer 'Somewhere Over the Rainbow' voor Oprah te zingen. Al tijdens het optreden bleek dat de tissues er niet voor niets stonden.

In 1986 begon Oprah Winfrey met haar talkshow. Toen nog onder de naam AM Chicago, maar al snel stapte 57-jarige Amerikaanse over op de huidige naam van haar programma. Een interview met Michael Jackson in 1993 bracht Oprah wereldfaam. Inmiddels wordt de show in meer dan 150 landen uitgezonden.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020