Excite

Homoseksuele versie van Sherlock Holmes in de maak

Guy Ritchie maakt meestal hele mannelijke films. Van Lock, Stock and Two Smoking Barrels tot RocknRolla, de adrenaline pompt van begin tot einde door een film van Guy Ritchie. Een verfilming van Sherlock Holmes door Guy Ritchie zou dus garant moeten staan voor intelligent speurwerk begeleid door scheurende gitaar en zo nu en dan een flinke explosie. Toch verrast de ex-man van Madonna iedereen door te beweren dat zijn Sherlock Holmes een homoseksueel wordt.

Robert Downey jr. gaat vrijen met Jude Law

"We spelen twee mannen die elkaars kamergenoot zijn, het bed delen en samen een beetje stoeien", aldus Robert Downey jr., die Sherlock Holmes speelt. De populaire acteur speelde in Tropical Thunder ook al een aparte rol. Downey speelde in die film een blanke acteur die een zwarte man speelde. De rol van Dr. Watson in de film van Guy Ritchie wordt gespeeld door Jude Law. Als Dr. Watson en Sherlock Holmes het speurwerk verleggen naar elkaars lichaam, zal dat dan ook zeker een genotdoening zijn voor de vrouwelijke filmkijkers.

Homoseksualiteit levert Oscars op

Met een homoseksuele variant van de superspeurder uit Londen stapt Guy Ritchie midden in een trend in Hollywood. Films over homoseksualiteit zijn in. Brokeback Mountain verpulverde bezoekersrecords en won Oscars. Vannacht won ook Sean Penn een Oscar voor zijn rol als homoseksuele burgemeester in de film Milk. Leverde in de negentiger jaren verstandelijke gehandicapten een hoop Oscars op, homoseksuelen doen dat in het eerste decennium van de nieuwe eeuw. De film van Guy Ritchie heeft als titel het alleszeggende Sherlock Holmes.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020