Excite

Honderden bankbiljetten op de snelweg

Een motorrijder reed op de snelweg bij Freiburg in Duitsland. Hij had geld bij zich in zijn rugzak. De rugzak ging plotseling open tijdens het rijden. De man reed 200 kilometer per uur en heeft niet doorgehad dat dit gebeurde. Honderden bankbiljetten vlogen hierdoor over de snelweg van Duitsland.

Het ging hier om Amerikaanse en Zwitserse biljetten en het totaal was een behoorlijk bedrag. De motorrijder kwam er pas later achter dat hij zijn geld is kwijtgeraakt en dat de rugzak openstond. Hij is direct naar de politie gestapt in de hoop op positief nieuws. Tot nu toe heeft nog niemand zich gemeld bij de politie. Toch blijven zowel de motorrijder als de politie hopen dat er toch een eerlijke vinder is die het geld terugbrengt.

De kans is natuurlijk wel aanwezig dat er meerdere mensen zijn die geld hebben gevonden. Het is immers alle kanten opgewaaid. Het geld is echter spoorloos verdwenen. Er is geen biljet meer te vinden bij de snelweg. Om hoeveel geld het precies ging is niet bekend gemaakt door de politie.

Waarschijnlijk dachten de mensen op de snelweg dat het geld regende en hebben ze direct gebruik gemaakt van de situatie. De motorrijder zal hier waarschijnlijk wel van geleerd hebben. Het is beter dat hij in het vervolg zijn rugzak goed controleert en het geld beter opbergt, bijvoorbeeld in een portemonnee.

Afbeelding: Flickr account rychepozikie

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018