Excite

Hongkong bezoekt massaal eerste erotische 3D-film

In Hongkong stonden de mensen donderdag massaal in de rij om de allereerste erotische 3D-film in de bioscoop te bekijken. Het ging om Sex and Zen: extreme ecstasy. Deze film ging in première en bleek voor bijna elke doelgroep interessant te zijn; het bioscooppersoneel zag kantoormedewerkers, studenten en zelfs gepensioneerden naar hun zalen komen.

Dat is op zich natuurlijk ook niet heel verrassend; Sex and Zen is namelijk echt de allereerste erotische 3D-film ter wereld. Bovendien is het een remake van een oude klassieker; Sex and Zen uit 1991. Deze film is weer deels gebaseerd op literaire stukken uit de Ming-dynastie. Er is dus ook nog sprake van een stukje geschiedenis.

Onder de bioscoopgangers waren verschillende mensen die normaal gesproken eigenlijk nooit naar de bioscoop gingen, maar deze film echt niet wilden missen. De film is alleen toegankelijk voor mensen van achttien jaar en ouder. Zij kunnen van 113 minuten spanning en sensatie genieten. De producent, die 3,2 miljoen dollar uitgaf voor het produceren van de film, hoopt dat de film ook gedraaid kan worden in de Verenigde Staten, Europa, Japan en Zuid-Korea.

Wie niet in Hongkong woont, maar de film wel wil zien, kan hiervoor gebruik maken van de speciale trips die zijn opgezet door handige touroperators. In China is een publieke vertoning vanwege censuurregels niet toegestaan, maar op deze manier kan dat verbod omzeild worden.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020