Excite

Hoofdrol voor been Angeline Jolie

De uitreiking van de Academy Awards is een jaarlijks hoogtepunt voor modecritici. Dit jaar ging het gek genoeg niet om een foute jurk of een raar kapsel, maar om een storend ledemaat. Het blote been van actrice Angelina Jolie is sinds het Oscargala zondagavond het gesprek van de dag, toen het ledemaat prominent uit een hoge split in haar zwarte velours Versace jurk piepte.

Angelina, Brad en het been

Het glamoureuze Hollywoodkoppel Brad en Angelina, is een belangrijke publiektrekker bij ieder groot filmevenement. Helaas ging bij de uitreiking van de Oscars afgelopen zondag alle aandacht naar Angelina’s knokige been in plaats van naar “Brangelina”. Met veel moeite wist Angie haar lichaam in een bizarre houding te forceren, om de split in haar jurk goed uit te doen komen voor de vele fotografen. Het gevolg was een stormvloed aan kritiek en hilariteit op Twitter en tijdens de awardshow. Niet alleen tijdens het fotomoment, maar ook terwijl ze op het podium stond om een Oscar uit te reiken, leidde het been een eigen leven.

Angelina’s been op Twitter

Het rechterbeen van Jolie leidt inmiddels een boeiend bestaan. Onder @AngiesRightLeg doet het been nu op Twitter verslag van het leven. Zo is er overleg geweest met het linkerbeen over de media-aandacht en geeft het rechterbeen aan dat ze er toch wel fantastisch uitziet.

Been is gimmick

Angelina lacht om alle aandacht. Op de rode loper hadden fotografen haar gevraagd om wat been te laten zien voor op de foto. Daar gaf ze gehoor aan, maar meer betekenis zou er niet achter hebben gezeten. De verschijning van het been tijdens de uitreiking was een ongelukje: “Het was onbedoeld, een grapje. Ze was zich niet bewust van alle aandacht en kritiek,” aldus een bron.

Kritiek: ”Angelina zag er uit als een idioot”

Niet iedereen is blij met de verschijning van het been. Comédienne Joan Rivers, die het programma Modepolitie presenteerde in haar eigen land, noemde Angelina een idioot: “Ze laat zichzelf kennen, want je weet nu dat ze voor de spiegel staat te oefenen.” Rivers was ook niet te spreken over de vorm van het been: “Het doet denken aan Auschwitz,” aldus Joan Rivers op de website RadarOnline.com.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020