Excite

HTC introduceert nieuwe Android telefoon

Android, het besturingssysteem van Google, is inmiddels al even op de markt. Volgens telefoonfabrikant HTC werd het hoog tijd voor een verfrissende update en die werd in de vorm van HTC Sense, in combinatie met de nieuwe HTC Hero telefoon, gepresenteerd.

HTC Sense is een bijzondere gebruikersinterface die in de toekomst op alle HTC-telefoons met Android of Windows Mobile zal worden gebruikt. HTC Sense moet ervoor zorgen dat gebruikers hun telefoon nog persoonlijker kunnen maken. Naast de verbetering in het gebruiksgemak, biedt HTC Sense een heel andere ervaring dan ‘gewone’ smartphones.

Uiteraard is het niet de bedoeling dat HTC Sense de aandacht afleidt van HTC Hero. Dit toestel heeft veel minder rondingen dan zijn voorgangers, maar is wel uitgerust met de kenmerkende ‘knik’ aan de onderkant. Een 3,2” aanraakscherm zorgt voor een eenvoudige, intuïtieve bediening. Dankzij de speciale anti-vingerafdruk laag blijft het scherm van het toestel lange tijd mooi helder.

De HTC Hero is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Het witte exemplaar wordt uitgerust met een Teflon laag die voor extra bescherming zorgt en het toestel bovendien een zachtere uitstraling geeft. Verder is het toestel voorzien van alle technische snufjes die je van een smartphone mag verwachten: een 5 megapixelcamera, uitbreidbaar MicroSD geheugen, een bewegingssensor die ervoor zorgt dat het beeld automatisch kantelt en een GPS-ontvanger.

De HTC Hero met HTC Sense is vanaf volgende maand verkrijgbaar bij verschillende telecomaanbieders voor €470,-. Daarmee valt hij in hetzelfde prijssegment als de iPhone 3.0.

Afbeelding: Telegraaf

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020