Excite

Hugh Hefner eindelijk gescheiden

Hugh Hefner is eindelijk gescheiden! Hoewel de oude playboy zich rond zijn Bunny’s gedroeg als een ‘vrij’ man, was hij in werkelijkheid nog getrouwd met zijn derde vrouw, voormalig Playmate Kimberley Conrad.

De twee trouwden in 1989 en kregen samen twee zoons: Marston Glenn Hefner en Cooper Bradford Hefner. Na negen jaar gelukkig getrouwd te zijn, gingen de twee hun eigen weg. Ze scheidden op dat moment nog niet: Hefner wilde dit wel, maar Kimberley bleef vanwege haar zoons liever getrouwd. Kimberley verhuisde naar het huis dat naast de Playboy Mansion stond.

Nu, elf jaar later, heeft Hefner alsnog de scheiding aangevraagd. Hun jongste kind is nu namelijk 18 en daarnaast klaagde Kimberley ‘Hef’ vorige maand aan omdat hij haar huis verkocht had zonder haar in de winst te laten delen. Ze wilde hiervoor ruim drie miljoen van de playboy hebben. Hefner werd hier zo boos om, dat hij direct een verzoek indiende voor de scheiding. Hij had namelijk ook na het eindigen van hun relatie alles voor Kimberley betaald, wat hem in totaal zo’n 7,3 miljoen gekost heeft. Bovendien zou Kimberley in de begindagen van hun huwelijk niet bepaald trouw aan hem zijn geweest.

De rechter kende de scheiding op grond van onverenigbare verschillen toe en vanaf nu is Hugh Hefner weer officieel vrijgezel. Nu ook praktisch al zijn Bunny’s het huis uit zijn, is het maar de vraag of de 83-jarige charmeur nog voor een vierde keer in het huwelijksbootje stapt.

Afbeelding: Flickr account cliff1066

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020