Excite

Hugh Hefner is verloofd!

Hugh Hefner is verloofd! De bekende Play-boy oprichter gaat trouwen met de 24-jarige Crystal Harris. Dit liet de miljonair zelf weten via Twitter. Het tweetal is dolgelukkig.

Leeftijd is slechts een getal en dat blijkt bij Hugh Hefner en Crystal Harris ook het geval te zijn. Hugh Hefner is 84, wat betekent dat er een verschil tussen het koppel zit van zestig jaar. Hugh Hefner heeft de blonde Crystal ten huwelijk gevraagd op kerstavond. Hij gaf haar een ontzettend dure ring en vroeg haar vervolgens ten huwelijk. Crystal was dolgelukkig en begon direct te huilen.

Later schreef Hugh Hefner op Twitter: Toen ik haar de ring gaf, begon ze te huilen. Dit is de gelukkigste Kerstmis die ik me kan herinneren.’ Pas later werd hij duidelijker over de ring en gaf hij toe dat het een verlovingsring was. Hij vindt niet dat hij het een geheim hoeft te houden dat hij gaat trouwen. Iedereen mag weten hoeveel hij van Crystal Harris houdt.

Hugh Hefner heeft al twee eerdere huwelijken gehad en heeft zelfs al verschillende kinderen, waarbij de oudste 58 jaar oud is. Het moet een vreemd idee zijn: weten dat je stiefmoeder maar liefst 34 jaar ouder is.

Hugh Hefner is de oprichter van Playboy en heeft hiermee internationale bekendheid gekregen. Het blad Playboy is al jaren enorm geliefd bij veel mensen. Hij woont in de bekende Playboy Mansion in Los Angeles, waar behalve Crystal nog meer mooie dames rondlopen.

Afbeelding: Flickr account imjosj

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021