Excite

Hugh Hefner wil geen huwelijkse voorwaarden

Hugh Hefner heeft geweigerd om huwelijkse voorwaarden op te stellen voor zijn voorgenomen huwelijk met bruid nummer drie, Crystal Harris. De Playboy-magnaat is klaarblijkelijk niet bang dat Crystal alleen geïnteresseerd is in zijn fortuin. Eerder zei Hefner nog dat hij nooit meer zou trouwen.

Hefner en de 24-jarige Crystal zijn al even samen en zullen over tien weken samen in het huwelijksbootje stappen. Voor ex Holly Madison is dit een bittere pil; zij en ‘Hef’ gingen eerder uit elkaar, omdat hij zich niet wilde vastleggen en niet met haar wilde trouwen. Zij is dan ook helemaal niet blij met het voorgenomen huwelijk en noemt Crystal een golddigger.

Het aanzoek werd tijdens de kerstdagen gedaan en Hefner tweette er zelfs over. Inmiddels lijkt iedereen redelijk gewend aan het idee dat de oude Hefner nog een keer gaat trouwen. Of die bruiloft helemaal naar wens verloopt, is wel even de vraag. Afgelopen week liet Kendra Wilkinson – die samen met Holly Madison in de Playboy Mansion woonde – weten dat ze nog geen uitnodiging heeft gehad en dat ze daar niet zo blij mee is. Ook zij denkt dat Crystal hierachter zit. Wel wenst ze Hef het allerbeste toe. De twee gingen goed uit elkaar en Kendra mocht zelfs de Playboy Mansion gebruiken om te trouwen met Hank Baskett, haar huidige echtgenoot en vader van haar kindje.

Afbeelding: Flickr account cliff1066™

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020