Excite

Hugh Laurie verruilt House voor blues

Hugh Laurie stopt met de serie House. Hij stopt deze zomer, nadat de opnames voor serie 8 zijn afgerond. Hij weet al precies wat hij na House gaat doen: zich richten op een carrière in de muziek.

Laurie is een niet onverdienstelijk blues muzikant, die eerder al op diverse festivals optrad. Hij lijkt de smaak inmiddels behoorlijk te pakken te hebben en wil zich full time storten op het muzikantschap. Dat hij daarvoor zijn rol in de mateloos populaire ziekenhuisserie op moet geven, vindt hij helemaal niet erg. Laurie is al langere tijd niet echt blij met het feit dat hij elk jaar tien maanden van huis is om de serie op te nemen in Los Angeles.

In een interview gaf Laurie aan dat het einde van dit seizoen waarschijnlijk ook het einde van de serie is, omdat hij – als hoofdpersonage – dan niet meer terug komt. Een bijzondere tijd voor Laurie, ook omdat zijn debuutalbum Let Them Talk net deze week uitkwam.

Voor de tv collega’s van House zal het stoppen van de serie een flinke klap zijn. Veel van hen spelen al sinds het begin in de serie en hebben niet in veel andere producties gespeeld. Of ze na dit seizoen op straat staan, is voor hen dan ook zeker een reële vraag.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018